Recensies

Lees wat andere mensen van SVDM Coach vinden, lees dan hieronder onze recensies.

Een verkeerde leefstijl zorgde ervoor dat mijn bloedwaardes verslechterden. Mijn Hba1c stond naar op den duur op 61mmol/mol. Daarnaast vond het ik het ook wel raadzaam om iets aan mijn gewicht te gaan doen.
Naar de verhoging van de medicatie kwam bij mij het gevoel opzetten, hier moet ik echt iets aangaan doen.
De knop is toen echt omgegaan.
Ik ben vervolgens gestart met het Fit en vitaal diabetes beweegprogramma onder begeleiding van diëtist Sybren van der Meer (SVDMCOACH) en fysiotherapeut Jochem Dijk (Fysiotherapie De Buren.
Nu bijna 12 weken later ben ik 9 kilo kwijt en mijn Hba1c staat nu op 39 en is mijn medicatie verlaagt. Het doel is om ook het laatste pilletje kwijt te raken.
Ik voel mijn een stuk beter en ik kan gewoon mijn schoenveters weer strikken.
Ik ben meer gaan bewegen en anders gaan eten. Een goede balans vinden in je leefstijl is het belangrijkste om ook op langer termijn het vol te houden. Ik weet wel zeker dat dit programma mij een hoop gezondheid problemen heeft bespaard.
Sybren en Jochem bedankt voor de afgelopen 12 weken lichaam en geest! Op naar de volgende 12 weken.

Groeten van een tevreden klant,

Edwin de GrootEen verkeerde leefstijl zorgde ervoor dat mijn bloedwaardes verslechterden

Wat ben ik blij, dat ik een jaar geleden met het diabetesprogramma fit en vitaal ben gestart. Ik had een veel te hoge bloedsuiker, mij bloeddruk was aan de hoge kant en had last van overgewicht. Daarnaast had ik vreselijke last van spataderen in mijn rechter onderbeen. Ook mijn conditie was verre van normaal.
Gister de halfjaarlijkse controle bij de praktijkverpleegkundige gehad. Heel tevreden. Alle bloedwaardes waren goed. Optimale Hba1c 6,1. Meer gevoel in mijn benen terug en een bloeddruk van een jonge meid. Ik kan iedereen aanraden om deel te nemen aan het diabetesprogramma fit en vitaal.

Peggy TanWat ben ik blij, dat ik een jaar geleden met het diabetesprogramma fit en vitaal ben gestart.

Ik wil graag mijn bevindingen over het diabetes programma fit en vitaal met jullie delen.
Ik ben Rob Jacobs en heb diabetes type 2.
Het programma heeft voor mij tot nu toe veel gezondheidswinst gegeven:
Zoals van 4 keer spuiten overdag naar één keer en de hoeveelheid langwerkende insuline is gehalveerd.
Gewichtsvermindering van 12 kilo.
Ik wordt goed begeleid op het vlak van voeding en beweging door fysiotherapeut Jochem Dijk en Diëtist Sybren van der Meer.
Er is een persoonlijke benadering en er word goed rekening gehouden met wat je aankunt.Ik ben zeer positief over het programma en kan het iedereen aanraden die kampt met diabetes type 2.

Rob Jacobset programma heeft voor mij tot nu toe veel gezondheidswinst gegeven