Daag jezelf uit en krijg een krachtiger en fitter lichaam voor terug

Personal training

Weer je graag afvallen, spieropbouw, sportspecifieke begeleiding of gewoon lekker fit worden. Dan zijn de trainingen van SVDMCOACH wat voor jou.

Personal training

Personal training zorgt ervoor dat jou doelen werkelijk worden. Stippel samen met jou coach een route uit die uiteindelijk tot jou ultieme doel leidt.

Personal training is ervoor diegene die:

  • Afvallen en fitter worden
  • Revalideren
  • Vergroten spiermassa
  • Topsport wil bedrijven

Met de juiste begeleiding en een opmaat gemaakt voeding en trainingsplan, krijg je de juiste handvatten toegereikt om progressie te boeken, gedragsverandering te realiseren en meer kennis te genereren over voeding en beweging.

Naast dat de personal trainer  zorgt voor de spreekwoordelijke “stok achter de deur”  is hij er ook om je meer kennis mee te geven over gezonde voeding en beweging.

Ga aan de slag en krijg meer plezier in het sporten en raak verslaafd aan het proces wat je doorloopt.

Small group trainingen

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

Een Small Group bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. De small group trainingen  zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.