Investeer in de gezondheid van je medewerkers

Vitaliteit op werkvloer

Wat doen wij?

Sybren van der Meer in gesprek bij SVDM Coach

Wij brengen medewerkers in beweging, van supporter tot atleet, waardoor men energieker, veerkrachtiger en collegialer wordt en daardoor het beste uit zichzelf kunnen halen.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers dient binnen elke organisatie hoog in het vaandel te staan. Investeer in je medewerker en krijg het vervolgens weer terug.

Wij weten wat jij belangrijk vindt en streven ernaar om jou en je medewerkers een balans tussen werk en privé aan te reiken zodat jij, je team en de organisatie, kunnen groeien. We doen dit door een persoonlijk op maat gemaakt programma afgestemd op de persoonlijke beschikbaarheid. Alle ingrediënten om vitaliteit makkelijk te implementeren te maken van een kort programma tot een duurzaam vitaliteitsconcept.

Een gezonde en actieve levensstijl voor werknemers

SVDMCOACH zet zich namens werkgevers in om werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Binnen onze vitaliteitsprogramma’s richten wij ons op voeding, beweging en ontspanning. Met onze aanpak dragen wij bij aan een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit meer vitale werknemers en een verbetering van het teamproces.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Health check
  • Werkplek, ergonomie onderzoek o.l.v. een fysiotherapeut
  • Advisering gezonde bedrijfskantine
  • Verzorging bedrijfslunch
  • Bedrijfsporten (Bootcamp, deelname sportevenementen)
  • Voedingsadviezen
  • Voedingsworkshops
  • Online coaching

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Kickboks Bootcamp

Onder leiding van een professionele kickbokstrainer leer je de fijne kneepjes van het kickboksen. Kickboks Bootcamp is een interval-stijl workout die een ontzettende boost aan je metabolisme (stofwisseling) geeft, waardoor het makkelijker wordt om af te vallen, conditie op te bouwen en gespierder te worden.
Daarnaast leer je basis kickboks technieken en zelfverdediging moves. De trainingen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Laat je verassen en sport jezelf fit in deze gezellige groepsles.

De les kun je volgen in Meerstad (Harkstede) op dinsdag en donderdag van 19.30- 20.30 uur.

Kosten: zie shop, rittenkaart groepslessen