Bootcamp

Wij leveren ook Bootcamp, in Meerstad en in Middelstum

  • Van beginner tot gevorderden
  • Verbetering van kracht en conditie
  • Afwisselende trainingen

Sporten in groepsverband in de buitenlucht en ook nog fitter worden? Het kan allemaal, SVDMCOACH biedt bootcamp aan waarbij kracht en cardio worden afgewisseld. De bootcamp trainingen worden op een zeer laagdrempelige manier aangeboden. Of je nou beginner of gevorderd sporter bent, onze professionele en gecertificeerde trainers zullen de juiste begeleiding geven die voor een ieder nodig is om zijn of haar grenzen te verleggen.

Bootcamp Middelstum

Elke maandagavond van 20.15 -21.15 uur en woensdagochtend van 08.45 -9.45 uur worden er in Middelstum bootcamp trainingen verzorgd. Hou je van  buiten sporten en wil je lekker fit worden dan? Meld je hier aan voor een proefles.

Locatie:  Hippolytushal, Coendersweg 27a

Bootcamp Meerstad

Elke dinsdag van donderdag van 19.30 -20.30 uur worden er in Meerstad bootcamp trainingen verzorgd. Kom in actie en geef jou lichaam een boost. Meld je hier aan voor een proefles.

Locatie: Oeverpad, Meerstad

Lidmaatschap

Schaf een 10 rittenkaart aan om deel te nemen aan de Bootcamp trainingen. Hiervoor dien je wel eerst in het online portaal van SVDMCOACH ingeschreven te staan. Via de webshop kun je vervolgens de 10 rittenkaart aanschaffen. Je ontvangt dan 10 credits die 12 weken geldig zijn. Voor deelname aan een les kun je in het rooster die in het online portaal staat, je aanmelden voor  de desbetreffende les. Er zal dan een 1 credit worden afgeschreven.